Marpalvelut Oy
Yläpölyjen poisto

MARPALVELUT OY

Olemme erikoissiivousyritys

Yläpölyjen poisto

Yläpölyjen säännöllinen puhdistus  parantaa sisäilman laatua Toimistot, liiketilat ja muut toimitilat pölyttömiksi (Uusimaa).

Yläpölyjen poisto on olennainen osa niin taloyhtiön kuin yritysten yhteisten tilojen siisteyden ja puhtauden ylläpitämistä.

Yläpölyjen puhdistus ei kuitenkaan kuulu normaaliin ylläpitosiivoukseen esimerkiksi toimistoissa tai myymälöissä ja siksi se tuppaa usein unohtumaan kokonaan.

Marpalvelut Oy puhdistaa yläpölyt nopeasti ja tehokkaasti , tarvittaessa muualla Uudellamaalla.

Yläpölyjä siivotaan harvemmin, sillä on vaikeaa ja raskasta siivota jatkuvasti ylhäälle kertynyttä pölyä.

Joissain paikoissa kattolamput ja ilmastointiputket ovat niin korkealla, että siihen tarvitsee erikoiskalustoa.

Yläpöly ei ole näkyvillä ja tämän vuoksi se saattaa helposti unohtua.

Vaikka yläpölyt eivät olekaan näkyvillä, ne vaikuttavat merkittävästi ympäristön viihtyisyyteen, turvallisuuteen ja terveellisyyteen.

Yläpölyjen siivoamisella voidaan vaikuttaa työympäristön viihtyvyyteen, vaikka tämä pöly ei ole näkyvillä.

Kun yläpölyä kertyy liikaa työtilaan, sisäilman laatu alkaa kärsimään.

Yläpöly alkaa laskeutumaan pikkuhiljaa alemmille tasoille ja aikaa myöten sinne kertyy mikrobeita ja kuituja, joilla saattaa olla vaikutusta työntekijän viihtyvyyteen ja pahimmillaan aiheuttaa oireita.

Huono sisäilma ei välttämättä ilmene heti, mutta pidemmällä aikavälillä voi tulla oireita kuten päänsärkyä ja kurkun ärsytystä.

Me Marpalvelut Oy käymme jokaisen asiakkaamme kanssa lävitse heidän tarpeensa yläpölyjen siivoukselle. Suositus on, että normaalin huonekorkeuden tiloissa yläpölyjen puhdistus suoritetaan kuukausittain ja korkeammissa tiloissa 1–2 kertaa vuodessa.

Jos yläpölyjä ei puhdisteta, kasvaa ylläpitosiivouksen tarve. Yläpölyjen siivouksella voidaan näin säästää kustannuksia ja investoida terveyteen. Puhdistamme yläpölyjä ammattitaidolla jokaisesta kohteesta niin toimistoista, myymälöistä, tuotantotiloista ja muista liiketiloista

Ota yhteyttä 

Siivous@marpalvelut.fi

 
 
 
 
 

Siivouspäivystys 24/7